2022. 10. 04., Kedd, 20:39

Dániában lép pályára a Telekom Veszprém szerda este

A dán GOG csapata ellen lép pályára a magyar rekordbajnok együttes a Bajnokok Ligája csoportkörében.

Negyedik BL mérkőzésére készül az idei szezonban a Telekom Veszprém. Ezúttal a dán bajnok otthonában, a GOG ellen lépnek pályára Momir Ilic tanítványai. A GOG jól kezdte az európai kupasorozatot, idegenben legyőzték a PPD Zagreb-ot, ezt követően pedig hazai pályán játszottak döntetlent a Dinamo Bukaresttel. A harmadik körben viszont négygólos verséget szenvedtek a Wisla Plock ellen idegenben. A bajnokságban egészen a legutóbbi fordulóig hibátlanok voltak, amikor hazai pályán a nagy rivális Aalborgtól kaptak ki.

Andreas Nilsson a Veszprém beállósa úgy nyilatkozott a mérkőzést megelőzően, hogy a GOG nagyon dinamikus csapat és vigyázniuk kell a lerohanásaikkal.

Nagyon dinamikus csapat a GOG és sokat futnak. Jó eredményeket értek el mostanában. Az igaz, hogy legutóbb kikaptak a Wisla Plocktól, ettől függetlenül veszélyesek, főleg hazai pályán. Vigyáznunk kell mert gyorsan játszanak.

A Veszprém eddig hibátlan mérleggel áll a BL-ben, három mérkőzéséből hármat meg is nyert. A most szerdai mérkőzés este 20.45-kor kezdődik majd, amit a Sport1 TV-n követhetünk élőben!

Hajrá! Legyen meg a negyedik is!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: