2022. 10. 13., Csütörtök, 19:27

Kábeleket rongált és drogot rejtett a sapkája alá Mindszentkállán egy férfi

A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták azt 43 éves budapesti férfit, aki Mindszentkállán hírközlési kábeleket rongált és kábítószert dugdosott a sapkájába.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2022. október 12-én délelőtt, hogy Mindszentkállán ismeretlen tettes az egyik villanyoszlopon található hírközlési optikai kábeleket megrongálta. A rendőrök adatgyűjtést végeztek a településen, majd az egyik utcában arra lettek figyelmesek, hogy egy férfi meglátva az egyenruhásokat, hirtelen irányt változtatott és sietve próbálta a helyszínt elhagyni.

A rendőrök a férfit elfogták, majd előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra. Az elkövető ruházatának átvizsgálása során a sapkája alá elrejtve kábítószergyanús gyantaszerű anyagot találtak. A nyomozók a tettest gyanúsítottként kihallgatták, és ellene rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást, valamint vele szemben kábítószer birtoklása miatt büntetőfeljelentést tettek. 

Ejnye, ejnye!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: