2022. 10. 18., Kedd, 19:45

A Fradi otthonában lép pályára a Fejér-B.Á.L. Veszprém

Pénteken Budapesten játszik egymással a Ferencváros és a Fejér-B.Á.L. Veszprém.

Két Európa-liga csoportkörös magyar csapat találkozik egymással a K&H Férfi Kézilabda Liga 6. fordulójában. Éles József klubja, a Fejér-B.Á.L. Veszprém a Ferencváros TC ellen lép pályára a válogatott szünetet követően. A Fradi eddig négy mérkőzést játszott a bajnokságban, a Tatabánya és a Szeged ellen kikaptak, míg a Dabas és a Gyöngyös csapatát legyőzték.

Az Európa-liga selejtezőkörében mutatott bravúr ellenére a Fejér-B.Á.L. Veszprém eddig nem találja a lépést a hazai bajnokságban. Öt mérkőzést követően a tabella 11. helyén állnak, miután a Ceglédet legyőzték, de kikaptak a Komlótól, a Budakalásztól, a Balatonfüredtől és a Dabastól is. Reméljük, a Chambery elleni bravúros győzelem és az Európa-liga csoportkörébe való bekerülés akkor lökést ad a csapatnak, amivel a bajnokságban is szárnyalni tudnak.

A játékosállományt és a tapasztalatokat tekintve a Ferencváros számít inkább az összecsapás esélyesének, de az elmúlt időszakban bőven láttunk már meglepetést Kristóf Mátyáséktól, szóval bármi megtörténhet!

Gyerünk fiúk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: