2022. 10. 25., Kedd, 21:24

Nagyot küzdöttek a veszprémi fiatalok, de kikaptak Göppingenben

Élete első Európa-liga csoportmérkőzését játszotta kedden este a Fejér-B.Á.L. Veszprém.

Megkezdte az Európa-liga csoportkörét a Fejér-B.Á.L. Veszprém, Éles József klubja a Frisch Auf Göppingen csapata ellen léptek pályára idegenben, Németországban. A jóval rutinosabb, a Bundesligában edződő csapat számított előzetesen is mérkőzés esélyesének, de a veszprémi fiatalok szépen helyt álltak.

Az első félidőben még szépen tudták tartani magukat Konkoly Csaba tanítványai, de Göppingen dominálni tudta a játékot. Az első félidő 6 gólos német előnnyel zárult (23:16), de a Fejér-B.Á.L. Veszprém nem adta fel. Éles Benedek, Strannig János és Molnár Balázs szépen szállították a vendég gólokat. Bár a második játékrészben a Göppingen növelni tudta az előnyét, még így is 30 gólt tudtak dobni a veszprémi fiatalok. A végeredmény 46:30-as német győzelem lett.

A mérkőzés megmutatta, hogy milyen különbség van két ilyen csapat között, de így is nagyon büszkék lehetünk a „kis Veszprémre”. Sajnos nem zajlódott sérülésmentesen az összecsapás, a Fejér-B.Á.L. Veszprém csapatkapitánya, Kristóf Mátyás térdsérülést szenvedett, reméljük hamar felépül.

Szép volt fiúk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: