2022. 10. 31., Hétfő, 12:31

Első hazai EL csoportmérkőzését játssza a Fejér-B.Á.L. Veszprém kedden

A Veszprém Arénában fogadja kedden a Fejér-B.Á.L. Veszprém a Kadetten Schaffhausen csapatát.

Második mérkőzését játssza az Európa-liga csoportkörében a Fejér-B.Á.L. Veszprém kedden délután, 17.00-tól a Veszprém Arénában. Az ellenfél ezúttal a svájci bajnok Kadetten Schaffhausen lesz. A vendég Schaffhausen az első fordulóban a Montpellier HB-val mérkőzött meg hazai pályán, ahol egy nagyon szoros csatában maradtak alul két góllal (28:30). Mint ismert a mieink az első mérkőzésüket Németországban játszották a Frisch Auf Göppingen csapata ellen, aminek a végén 46:30-ra kikaptak.

Továbbra is számos sérültje van Konkoly Csaba csapatának, így nem lesz könnyű dolga a vezetőedzőnek a játékosok pihentetésében és forgatásában. De egy biztos, az, hogy ez a csapat most itt van, és hétről-hétre nemzetközi mérkőzéseket játszik olyan ellenfelekkel, mint a Göppingen, a Schaffhausen, a Montpellier, vagy éppen a Benfica, az egyértelműen a magyar kézilabdázás jövőjét szolgálja. Hiszen ez a csapat szinte kizárólag fiatal, magyar tehetségekből áll, akik most megmutathatják Európának is, hogy mit tudnak!

A mérkőzés 17.00-kor kezdődik a Veszprém Arénában, jegyek még kaphatók egységesen 2.500 forintért. Aki televízión keresztül követné az összecsapást, ő a Sport TV csatornájára kapcsoljon!

Gyerünk fiúk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: