2022. 11. 17., Csütörtök, 05:55

Korábbi veszprémi klasszis fiával erősít a Fejér-B.Á.L. csapata

Gál Dominik érkezik szezon közben Éles József klubjához.

Rengeteg sérülttel küzd a Fejér-B.Á.L. Veszprém, akik nem csak a hazai sorozatokban állnak helyt, de az Európa-ligában is hétről-hétre kőkemény mérkőzéseket játszanak. Nem csoda, hogy minden lehetőséget megragadnak arra, hogy szezon közben is erősítsék a keretüket, ami a kézilabda világában nagyon nem egyszerű. A jó hír viszont az, hogy most sikerült új játékost igazolni, ráadásul egy ismerős arc csatlakozik a fiatal veszprémi csapathoz.

A klub a honlapján jelentette be, hogy leszerződtették Gál Dominikot – Gál Gyulának, a Telekom Veszprém és a magyar válogatott korábbi beállósának a fiát -, aki hamarosan már csatlakozik is a kerethez. Dominik, apukájához hasonlóan, beállós poszton játszik, és többször is tagja volt a korosztályos válogatottaknak. Éles József, a klub tulajdonosa kiemelte, hogy nagy öröm számukra Gál Dominik megszerzése, ugyanis a 22 éves, 187 cm-es beálló az Éles Kézisuliban kezdte a pályafutását, és nagyon sok jelenlegi Fejér-B.Á.L. játékossal ismerik is egymást.

Nagyon örülök, hogy olyan játékost sikerült igazolnunk, aki velünk nőtt fel.  Dominik 2000-es születésű beálló játékos, aki Éles Suli növendék volt, nálunk kezdte a pályafutását Remélem hasznos tagja lesz a csapatnak. Egy olyan játékossal sikerül erősítenünk, aki védekezésben és támadásban is bevethető. Nagyon jól ismeri a csapat legtöbb tagját, hiszen együtt nőttek fel az Éles Kézisuliban.

Dominik megfordult fiatalon a Veszprém utánpótlásában, majd játszott Balatonfüreden és a NEKA csapatában is. Utolsó 3 évét a horvát első osztályban töltötte a Zágráb játékosaként a HRK Gorica csapatában.

Sok sikert!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: