2022. 11. 24., Csütörtök, 11:18

Hangot adott nemtetszésének, utcaseprő állást ajánlott neki a veszprémi szolgáltató

Revans a javából!

Egy kis személyes törénetként E/1-be váltok és őszintén megmondom, mikor még pultosként dolgoztam, vagy ezerszer gondoltam arra,

hogy a problémázó vendéget megkérem, hogy jöjjön be a pultba és csinálja meg maga - persze sose tettem.

Van olyan is, aki megteszi, méghozzá városunk szolgáltatója. Majdnem lefordultunk a székről, amikor belefutottunk egy bejegyzésbe ami, azt ecseteli, hogy a lehullott faleveleket össze kellene söpörni - hogy ez mekkora probléma, kinek szúrja a szemét, kinek nem azt mindenki döntse el maga, az viszont biztos, hogy van, akit frusztrál.

Ezzel semmi baj nem lenne, ha mondjuk nem a cigicsikket sepergetnék a kollégáik a szarrá és sárrá rohadt levelek tetejéről a város összes lakótelepének parkolójában, a parkoló autókat "körülpúderezve", hanem fogna mindegyik egy szívlapátot, de segítek ha nem megy,-hólapátot, amivel hatékonyabban megy a platós furgonra felszórni az odarohadt ganyét az aszfaltról - bejegyzés részlet.

Jóllehet a kritikát sem tűri mindenki a legjobban, ahogy példának okáért a Tiszta Veszprém sem, rögtön fel is ajánlottak egy utcaseprő állást a kritikus posztolónak kommentben - ez felülmúlta a legvadabb fantáziánkat is.

Peter Hahn szeretnénk ilyen emberekkel dolgozni, mint Ön. Ha úgy gondolja, hogy Ön jobban csinálná és szeretne a csapatunk tagja lenni, szeretettel látjuk hr irodánkon a Házgyári út 1-ben!

Nagyon várjuk! 


Mindennek volt egy kis előzménye is, a Tiszta Veszprém oldal megosztott egy cikket arról, hogy a Japán szurkolók kitakarítanak maguk után, na erre érkezett kritika komment formában - csak úgy dübörgött a kommentszekció. Jöhetnének a japán szurkolók hozzánk is, mert úgy tűnik mi kevésbé vagyunk rendszeretők itt Veszprémben, ugyanakkor bárkinek találunk állást seperc alatt, aki kritizálja más munkáját. 

Ti mit gondoltok erről?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: