2022. 11. 29., Kedd, 07:20

A Montpellier ellen játszik a Fejér-B.Á.L. Veszprém az Európa-ligában

Hazai pályán fogadják a francia sztárcsapatot.

A múlt heti fantasztikus Benfica elleni összecsapást követően ezúttal a Montpellier csapatával küzd meg a Fejér-B.Á.L. Veszprém. Az Európa-liga negyedik fordulójában a francai klasszis csapat látogat a Veszprém Arénában, hogy összecsapjon Élesékkel. A Montpellier olyan sztárokat vonultat fel a keretében, mint Diego Simonet, Valentin Porte, Stas Kube, vagy a jövőre a Telekom Veszprémhez igazoló Hugo Descat. A franciák jelenleg vezetik a csoportjukat, három mérkőzésből mind a hármat megnyerték eddig.

A mérkőzés kedden este 18.45-kor veszi kezdetét, ahová minden érdeklődőt és szurkolót várnak a veszprémi játékosok. Igazán izgalmas összecsapás elé nézhetünk, hiszen Strannig Jánosék megmutathatják újra, hogy mit is tudnak egy olyan csapat ellen, aki már kétszer emelhette magasba a Bajnokok Ligája trófeáját.

Tegyük együtt ünnepivé ezt a meccset is, hiszen csapatunk életében ez egy óriási lehetőség és élmény is, ami veletek lesz teljes!

- olvasható a klub facebook oldalán. Ha a győzelmek még váratnak is magukra, az már így is óriási siker, hogy három fordulót követően Éles Benedek a Fejér-B.Á.L. Veszprém balátlövője a második helyen áll a góllövőlistán 23 találattal.

Gyerünk fiúk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: