2022. 12. 16., Péntek, 08:35

Utánajárt a rendőrség - Nincsenek szöges virslik az Egyetemvárosban

A Veszprém megyei rendőrség egy cikkre reagálva ellenőrizte a szóban forgó területet, szerintük nincs alapja a híresztelésnek.

A napokban megjelent az egyik helyi internetes hírportálon, hogy „szöges virslik" vannak Veszprémben, az Egyetemvárosban szétszórva- írják. A rendőrség ellenőrizte a területet, és közleményükből kiderült, hogy túlkapás volt semmi több. Továbbá felhívták a figyelmet az internetes közösségi felületek felelős használatára és a rémhírkeltés lakosságra gyakorolt káros hatására.

 

 A veszprémi rendőrök ellenőrizték a megjelölt helyszínt és a környékét, azonban állat kínzására alkalmas eledelt nem találtak. Nem jutott továbbá olyan információ a rendőrök tudomására, ami arra utal, hogy korábban ismeretlenek ilyen falatokat szórtak szét. Ezek alapján bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

 

Kérik, hogy amennyiben valaki a cikkben említett „szöges virslit” talál, vagy bármilyen állatkínzásra utaló információval rendelkezik, haladéktalanul jelezze a rendőrségnek a 112-es segélyhívó számon! 
 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: