2023. 01. 04., Szerda, 07:50

Itt a vége, bezár a tapolcai mozi a tarthatatlan rezsiárak miatt

Ez volt az a mozi, ahol úgy próbáltak harcolni a rezsiárak ellen, hogy a minimális fűtés mellett plédeket adtak a vendégeknek.

Folyamatosan bővül a bezáró boltok, helyiségek és szolgáltatók sora. Ezúttal a Tapolca Városi Mozi jelentette be, hogy itt a vége és határozatlan időre bezárnak. Mi is írtunk róluk korábban, ugyanis ők voltak azok, akik november végén bejelentették, hogy temperáló fűtést biztosítanak csak a vetítőteremben, de plédekkel igyekszenek komfortosabbá tenni a filmezést, emellett pedig azt ajánlották, hogy rétegesen és melegen öltözzenek fel a mozizni vágyók.

Olyan hideg van a tapolcai moziban, hogy pokróccal várják a nagyérdeműt

Kedden délután egy újabb közleményt adott ki a Városi Mozi, amelyben azt írják, hogy szeretnék megköszönni mindenkinek, aki kitartott és együttműködött velük, valamint bizalmat szavaztak a mozinak az elmúlt időszakban, de a tizennégyszeres rezsidíj mellett úgy döntöttek, hogy 2023. január ötödikétől bizonytalan ideig zárva tartanak. Hozzátették azt is, hogy várhatóan tavasszal a jó idő beálltával újra lesz majd lehetőség moziba menni és filmet nézni.

Reméljük nem végleg zárnak be!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: