2023. 01. 04., Szerda, 08:00

Megváltozik a parkolási- és gyalogos közlekedési rend az Pannon Egyetem Alsó Kampuszán

Január 9-től, azaz jövő hét hétfőtől az Alsó Kampusz teljes külső területe lezárásra kerül.

A Pannon Egyetem a honlapján tette közzé azt a tájékoztatót, amelyben beszámolnak az Alsó Kampuszon (Egyetem utca 10.) történő parkolási- és gyalogos közlekedési rend változásáról. Jövő hét hétfőtől az Alsó Kampusz teljes külső területét lezárják. Mindezt pedig a „Mélygarázs és Campusfejlesztés” projekt kivitelezési munkái megvalósítása érdekében teszik.

Az Alsó Campus teljes területére történő gépjármű behajtás megszűnik, valamint a teljes Alsó Campus épületeken kívüli, külső területén a gyalogos közlekedési lehetőség is megszűnik. A parkolási alternatívákról, a kerékpárok és rollerek elhelyezéséről, valamint az e-autók töltéséről itt olvashatók bővebben.

Az egyetem azzal zárja a közleményét, hogy az átmeneti rendelkezések „A mélygarázs és Campusfejlesztés” kivitelezési munkáinak befejezéséig, előreláthatóan 2023. július végéig lesznek érvényben. Ezt követőn az energetikai korszerűsítési projekt keretében megvalósuló homlokzati hőszigetelés és nyílászáró csere kivitelezése során már csak lokális lezárásokra fog sor kerülni, az éppen felújítás alatt álló épület(ek) közvetlen környezetében.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: