2023. 01. 11., Szerda, 08:05

Februártól újra elérhető lesz A besúgó

Igaz, már nem az HBO-n, hanem egy új streamingplatformon nézhetjük a magyar sikersorozatot.

Nagy port kavart a tavalyi évben, amikor kiderült, az HBO Max levette a kínálatából 2022 egyik legsikeresebb magyar sorozatát, A besúgót. A magyarországi besúgóhálózatot bemutató sorozat eltűntetése a platformról azt is jelentette, hogy kérdésessé vált, lesz-e egyáltalán folytatása. Bár második évadról még nincs szó, februártól újra nézhetjük Demeter Geri, Száva Zsolt és a többiek történetét, ugyanis új streamingplatformra kerül a sorozat.

Huszonegy HBO Max gyártású európai sorozat jogaira kötött ugyanis exkluzív szerződést a Comcast és a Paramount Global közös streamingszolgátatója, a SkyShowtime az európai térségre az HBO Max anyacégével, a Warner Bros. Discoveryvel – írta meg a The Hollywood Reporter. Ezek között pedig megtalálható lesz majd A besúgó is. Hogy lesz-e folytatás és mikor, az még kérdéses, de bizakodásra ad okot a sorozat egyik rendezőjének, Szentgyörgyi Bálintnak az instagram bejegyzése:

Nektek hála a Besúgó visszatér. Mégpedig a Magyarországon februárban induló új streaming szolgáltató, a SkyShowtime műsorán. Köszönünk mindent amit kaptunk tőletek. Azért döntött úgy egy új streaming szolgáltató, hogy beruház a sorozatba, mert ennyien szerettek és néztek minket. Figyeljetek továbbra is, mert ez még csak a kezdet.

Ti örülnétek második évadnak?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: