2023. 01. 12., Csütörtök, 07:10

Győzelem kezdte az idei évet a Fejér-B.Á.L. Veszprém

Nehezen indult a mérkőzés, de végül sima győzelmet arattak Strannigék Szigetszentmiklóson.

Mint arról korábban írtunk, a Fejér-B.Á.L. Veszprém már szerdán megkezdte az idei évi menetelését. Élesék ezúttal a Liga-kupában léptek pályára a Szigetszentmiklósi KK ellen. A hazaik szerezték meg a mérkőzés első gólját, amire Bugyáki Dávid révén hamar meg is jött a veszprémi válasz. A Szigetszentmiklós kezdte jobban a találkozót, el tudtak lépni 2-3 góllal az ellenfelüktől, amit a félidő végéig tartani is tudtak. Vetési Bence góljával egyenlített a Veszprém a 26. percben, ezt követően pedig a vezetést is át tudták venni. Az előnyt azonban nem sikerült megőrizni, a Szigetszentmiklós az utolsó másodpercekben megmentette az első félidőt ikszre. Így a szünetre 17:17-es állással mentek a csapatok.

A hazaiak egy 3:0-s sorozattal kezdték a második játékrészt, amiből kellett bő 10 perc a Veszprémnek, hogy vissza tudjon kapaszkodni. A 43. percben Molnár Balázs góljával újra a Fejér-B.Á.L.-nál volt az előny, amit – ha már megszereztek – nem is engedtek ki a kezükből. A második félidő utolsó harmadában már teljesen a Veszprém uralta a játékot, Vetési Bence 55. percben lőtt találatával már 6 góllal vezettek a vendégek (30:36). A végeredményt Szatmári Sándor állította be, aki a szigetszentmiklósiak üres kapujába talált be, a Fejér-B.Á.L. Veszprém hét gólos győzelmet aratott végül (33:40).

Sűrű lesz a januárja a Fejér-B.Á.L.-nak, ugyanis 10 nap alatt lejátszák a maradék négy Liga-kupa mérkőzésüket. Január 18-án a Budakalász otthonába látogatnak, 20-án a Budai Farkasokat, míg 25-én a Szigetszentmiklóst fogadják hazai pályán, 27-én pedig jön a Budai Farkasok elleni idegenbeli visszavágó!

Szép volt fiúk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: