2023. 01. 13., Péntek, 14:14

Videón, ahogy a rendőrök lábon lövik az őrjöngő késelőt Újbudán

Hangokat hallott, ezért törhette rá az ajtót a felette lakóra az a zavart  férfi, aki csütörtök éjjel halálra késelt egy rendőrt az újbudai Lecke utcában – tudta meg a Telex

Ahogy arról korábban beszámoltunk,  három rendőrt szúrt meg egy késes támadó a budapesti XI. kerületben, Újbudán csütörtök késő este. Baumann Péter r. főtörzsőrmestert 2023. január 12-én éjszaka intézkedés közben késsel sebezte halálra egy őrjöngő férfi Budapest XI. kerületében.

Szolgálat közben vesztette életét a Budapesti Rendőr Főkapitányság  főtörzsőrmestere

Szolgálat közben vesztette életét a Budapesti Rendőr Főkapitányság főtörzsőrmestere

Három rendőrt szúrt meg egy késes támadó a budapesti XI. kerületben, Újbudán csütörtök késő este, közülük egy, a főtörzsőrmester életét vesztette - februárban lett volna 30 éves.

Nagy számban vonultak ki a rendőrök  Lecke utcába, ahol egy társasházban lakó férfi beszakította a szomszéd lakás ajtaját. Amikor a férfit intézkedés alá vonták, az a rendőrökre támadt, szúrt meg három rendőrt, majd az utcára menekült, ahol az egyik járőr előbb egy figyelmeztető lövést adott le, majd lábon lőtte a férfit - erről videó készült, ami az RTL birtokába jutott.

A rendőrség délelőtti sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy hősi halottnak nyilvánítják a megkéselt rendőrt, Baumann Pétert.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: