2023. 01. 16., Hétfő, 16:45

NÉBIH vizsgálat miatt bezár a Viadukt Étterem

A hírt maga az étterem osztotta meg a saját facebook oldalán.

Hétfőn délután tett közzé egy bejegyzést facebookon a Viadukt Étterem Veszprém, amelyben arról írnak, hogy a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) 2023. január 17-től határozatlan ideig bezáratta az éttermet. Posztjukban arról is beszámolnak, hogy a NÉBIH egy „jó akaratú” vendégük bejelentése alapján ment ki vizsgálatot folytatni.

Hogy fog-e a továbbiakban üzemelni még az étterem, azt egyelőre nem tudni. A Viadukt Éttermet üzemeltető Cserhát Kft. azt írja, hogy döntést kell hozniuk, hogy felújítanak egy idegen ingatlant – amire jelenleg nincs pénzük, vagy végleg bezárnak.

Döntést kell hoznunk arra nézve, hogy idegen ingatlant (önkormányzati) felújítsunk vagy véglegesen bezárjunk. […] a vendéglátás jelenlegi állapotában (magas infláció, villany, gáz költség stb.), figyelembe véve a kieső forgalmat is, a felújítási költség összege nem áll rendelkezésünkre.

A bejegyzésüket azzal zárják, hogy ha bármilyen, ezzel ellentétes változás történik, arról értesíteni fogják a vendégeiket. Mint ismert a cég másik étterme a Cserhát Étterem tavaly december 24-én zárt be végleg, akkor úgy búcsúztak, hogy bár a Kossuth utcán lévő önkiszolgáló bezár, december 27-től várják a vendégeket a Viadukt Étteremben.

Úgy néz ki újabb vendéglátóhely húzza le a rolót a városban.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: