2023. 01. 18., Szerda, 07:20

Elmarad az esküvői kiállítás Veszprémben

Az eredeti tervek szerint jövő hétvégén, január 28-29. között került volna megrendezésre.

Facebook oldalon számolt be a Veszprémi Esküvő Kiállítás arról, hogy elmarad a január 28-29. közötti kiállításuk.  Közleményükben azt írták, hogy az elmúlt hetekben és a hétvégén is azon dolgoztak, sikerüljön megfelelő számú kiállítót találniuk, ehelyett azonban újabb lemondások érkeztek. Így pedig nem tudják biztosítani a megfelelő színvonalat.

Az esküvő kiállítás mindig is szívügyünk volt. Azt mondtuk addig fogjuk csinálni, amíg megfelelő színvonalat tudunk biztosítani. Ez most megdőlt! Ez a kiállítás nem lett volna a tőlünk megszokott színvonalú. Felmerült bennünk, hogy azon szolgáltatókat, akik jöttek volna, egy terembe betesszük, de aztán minden mérlegelve arra jutottunk, hogy ennek nem lenne sok értelme. Sem a kiállítás megítélése miatt, sem a szolgáltató partnerekkel szemben és végképp veletek, párokkal szemben nem lett volna korrekt. Ki kell mondjuk, a szolgáltatókban az elmúlt két év kimaradása a covid miatt, megváltoztatott mindent. A kiállítók más marketing eszközökhöz nyúlnak, nem bíznak a személyes jelenlétben. Ezek után csak az maradt, hogy nem rendezzük meg.

Azzal kapcsolatban, hogy mit hoz a jövő még bizonytalanok. A facebook posztjukban úgy fogalmaztak, hogy könnyen elképzelhető, hogy a nagyobb kiállításoknak egy időre leágazott, de ettől még nem adják fel! A jövőben is keresni fogják a lehetőséget a személyes találkozókra, lehet kisebb formátumban, kisebb személyesebb kiállításokon, de azon lesznek, hogy találkozhassanak az ifjú párokkal!

Sajnáljuk nagyon!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: