2023. 01. 19., Csütörtök, 07:35

Egy gólos veszprémi vereség a Liga-kupában

Pont nélkül tért haza a Fejér-B.Á.L. Veszprém Budakalászról.

Szerdán a CYEB-Budakalász csapata ellen játszott Liga-kupa mérkőzést a Fejér-B.Á.L. Veszprém. A két együttes már találkozott egymással ebben a kupasorozatban ősszel, akkor a Veszprém hazai pályán 28:33-ra kikapott. A mostani mérkőzés két hazai góllal kezdődött, de a Veszprém hamar magához tért és a 8. percben már a vezetést is megszerezték. A félidőben tartani is tudták az előnyüket, Hári Levente szépen szállította a gólokat. Az első játékrész vége felé aztán többször is egyenlíteni tudott a Budakalász, de végül Bugyáki Dávid találatával egy gólos előnnyel mehetett szünetre a Veszprém (13:14).

A második félidőben egymást követték a gólok mind a két oldalon. A Budakalász egy időre a vezetést is átvette, de a 40. percben már ismét a Veszprémnél volt az előny (18:19). A második játékrész közepénél Szrnka Levente megkapta a harmadik kétperes kiállítását, így ő piros lappal idő előtt befejezte a mérkőzést. A végjáték nagyon szoros lett, az 57. percben kiegyenlített a Budakalász (25:25), majd az 59. percben a vezetést is megszerezték. A Veszprém az utolsó támadásából már nem tudott gólt dobni, így a végén egy gólos vereséget szenvedtek. Végeredmény CYEB-Budakalász – Fejér-B.Á.L. Veszprém 26:25.

A Veszprém legközelebb pénteken lép pályára itthon, akkor szintén a Liga-kupában fognak játszani a Budai Farkasok ellen.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: