2023. 01. 26., Csütörtök, 06:50

A csavarkulcsos után itt a sodrofás verekedő

Sodrófával vágta hátba volt élettársát egy ajkai férdi, a rendőrök őrizetbe vették.

Nemrég számoltunk be róla, hogy egy férfi úgy döntött, hogy a legjobb vitarendezési módszer, ha fejbe üti a másik félt egy csavarkulccsal. Úgy tűnik azonban nem ez a legfurcsább eszköz, amit egy nézeteltérés során alkalmaznak. Ezúttal egy férfi sodrófával vágta hátba a volt élettársát. A rendőrség a honlapján számolt be arról, hogy állampolgári bejelentés érkezett hozzájuk 2023. január 24-én 18 óra 40 perckor arról, hogy Szentgálon egy hölgyet bántalmazott az élettársa.

Az eljárás adatai alapján a 45 éves ajkai férfi aznap délután azért ment volt élettársa ingatlanjához, hogy a személyes dolgait összepakolja és elhozza onnan. A két fél között azonban veszekedés alakult ki, melynek hevében a férfi sodrófával lapockán ütötte a neki hátat fordító hölgyet. A sértett ezután kiszaladt a lakásból, hogy értesítse a rendőrséget, azonban az őt követő férfi a telefont kicsavarta a kezéből, majd összetörte azt.

A rendőrök nem sokkal a bejelentést követően az ajkai vasútállomásnál elfogták a tettest, majd előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra. A nyomozók ezután őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként kihallgatták és előterjesztést tettek az illetékes ügyészségnél távoltartás elrendelésének indítványozására.

A férfi ellen súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: