2023. 02. 07., Kedd, 09:40

Második helyezést értek el a Cholnoky Ferenc Kórház dolgozói a szakmai versenyen

Az egészségügyi szakdolgozók szakmai tudásán alapuló versenyt hirdetett a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Veszprém Megyei Területi Szervezete tagjai számára.

Az immár 10. alkalommal meghirdetett vetélkedő különféle területeken (pld. anatómia, élettan, ápolás, klinikai ismeretek, újraélesztési ismeretek, kommunikáció) kínált lehetőséget a csapatok tudásának megmérettetésére - tette közzé a kórház Facebook oldalán.
 
A 2023. január 31-én zajló versenyen több mint 10, 4-4 fős szakdolgozói team indult. A Csolnoky Ferenc Kórház három csapattal, a Központi Aneszteziológiai és Intenzívterápiás Osztály munkatársaival, a Gyermekgyógyászati Centrum PIC Részlegének és a Sümegen található Krónikus Belgyógyászati Osztály kollégáival nevezett a versenyre.
 

A győztes csapat a farkasgyepűi Veszprém Megyei Tüdőgyógyintézet munkatársaiból álló szakmai team lett, munkatársaik képviselik majd Veszprém vármegyét az országos versenyen. Második helyezést ér el a Csolnoky Ferenc Kórház Központi Aneszteziológiai és Intenzívterápiás Osztályának csapata. A verseny harmadik helyezettje az OMSZ csapata lett.

 

Gratulálunk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: