2023. 02. 07., Kedd, 08:50

Szerdán újra Bajnokok Ligája mérkőzést játszik a Telekom Veszprém

A magyar rekordbajnok együttes a dán GOG csapatát fogadja majd hazai pályán.

Szerdán újra felcsendül a Bajnokok Ligája himnusza a Veszprém Arénában, ahol is a Telekom Veszprém a dán GOG-t fogadja majd a csoportkör 11. fordulójában. Tíz mérkőzést követően a Veszprém jelenleg a második a csoportjában, de az első helyezett PSG-vel azonos pontszámuk van (16-16). A dánok 9 ponttal az ötödik helyen állnak. A két csapat még október elején csapott össze először egymással, akkor egy végletekig kiélezett, utolsó másodperces góllal tudott a Veszprém győzni 30:31-re. A Veszprém csapatkapitánya, Rasmus Lauge elmondta, hogy a GOG nagyon jó a könnyű lerohanásokban és a gyors gólokban, így arra mindenképpen figyelniük kell.

Vigyáznunk kell a labdára, hogy ne tudjanak futni vele, majd könnyű gólokat szerezni. Nagyon jók ebben. Ez fontos lehet, hogy ha egy dán együttes ellen játszol, főleg, hogy ha az a csapat a GOG. Ha ezt meg tudjuk akadályozni, akkor arra, hogy legyőzzük őket, nagyobb az esély.

A mérkőzés szerdán 18:45-kor kezdődik majd, amit szokás szerint a Sport1-en tudunk élőben követni, ha nem a helyszínen szurkolunk. A mostani mérkőzést követően már csak három találkozó van vissza a csoportkörből, ami egyik sem lesz egyszerű menet. Jövő héten a Magdeburg otthonába látogat a csapat, majd hazai pályán fogadják a Porto csapatát, végül pedig a Máthé Dominikkal felálló PSG ellen zárják a csoportkört idegenben.

Szerintetek a mostani is olyan szoros mérkőzés lesz, mint az őszi?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: