2023. 02. 14., Kedd, 22:38

6 gólos veszprémi vereség az Európa-ligában

Élesék Svájcban léptek pályára kedd este.

Az Európa-liga nyolcadik fordulójában a Kadetten Schaffhausen ellen lépett pályára a Fejér-B.Á.L. Veszprém. Ismételten nem Konkoly Csaba tanítványai számítottak a mérkőzés esélyeseinek, de a fiúk mindent megtettek a tisztességes helytállásért. Egész sokáig tudta tartani magát a Veszprém, az első percekben az előnyt is birtokolták, de miután fordítottak a svájciak, utána sem adták fel. A félidőben öt gólos előnyt szerzett a Schaffhausen (17:12).

A második játékrészben is a svájci csapat dominált inkább, bár volt, hogy feljebb tudott kapaszkodni a Veszprém, a hazaiak nem engedték ki a kezükből az irányítást. Hiába Éles Benedek 8 és Szrnka Levente 5 gólja, ez kevésnek bizonyult az ellenfél utoléréséhez. Az utolsó 10 percre 6 gólos svájci előnnyel fordultak a csapatok, ezt pedig a végéig meg tudta őrizni a Schaffhausen. Végeredmény Kadetten Schaffhausen – Fejér-B.Á.L. Veszprém 38:32. A Veszprémnek nincs miért szégyenkeznie, ismételten megmutatták a fiatalok, hogy van keresnivalójuk a legjobbak között is!

Már csak két mérkőzés van vissza az Európa-liga csoportköréből. A kilencedik fordulóban, jövőhéten a Montpellier otthonába látogat a Veszprém, míg az utolsó, tizedik fordulót hazai pályán fejezik majd be, akkor az SL Benfica látogat el a városunkba.

Gyerünk fiúk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: