2023. 02. 24., Péntek, 20:21

Egyedül kóborolt Almádiban a főút mellett egy öt éves kislány

Kistestvérét és édesanyját elvitte a mentő, ő pedig utánuk indult. 

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. február 24-én 3 óra 39 perckor, hogy egy kislány Balatonalmádiban a főút mellett egyedül kóborolt. A bejelentő a rendőrök kiérkezésééig felügyelt a gyermekre.

Mint kiderült, a kislány fiatalabb testvére rosszul lett, édesanyjával együtt elvitte a mentő, ő pedig otthon maradt egyedül és úgy döntött, elindul a mentő után.

A rendőrök magukhoz vették a kislányt, és a mentősöktől kapott információk alapján visszavitték őt az otthonába, ahol már várt rá a kislány felügyeletével megbízott, másik lakcímen lakó ismerős. 

A férfi elmondta, hogy közös gyermekük rosszul lett, akivel az édesanyának be kellett mennie sürgősen a kórházba, így őt kérte meg a nő, hogy vigyázzon az 5 éves kislányra. Amikor a lakáshoz ért, nem találta otthon a gyermeket, ezért a keresésére indult. Ekkor találkozott a járőrökkel, akik biztosították arról, hogy a kislánynak nem esett bántódása. 

Szerencsére a kislánynak nem esett bántódása, a Balatonalmádi Rendőrség a bejelentőnek elismerését és köszöntetét fejezte ki. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: