2023. 03. 24., Péntek, 09:50

Szerdán szabadon - Szabadtéri társasjátékot szerveznek az egyik találkozási ponton

Egy kis szabdtéri társas mehet?

A szóban forgó pontot a VEDIÖK csapata álmodta meg, úgy, hogy több különböző funkciót is elláthasson. És ahogy a mellékelt esemény is jól mutatja, valóban sokféleképpen lehet használni ezt a helyszínt - pédául szabadtéri társasra. Márcus 29-én tehát a buszpályaudvarral szembeni, az idősek otthona mellett található találkozási ponton szerdai társasjáték.

Az esemény szervezőjének posztjába kiderül, hogy már korábban is szervezett társasos összejöveteleket, melyeket sajnos a járvány megszakított. Nem volt kérdés, hogy szeretné folytatni a társasjáték klubbot, az viszont inkább, hogy hol. 

Csendes, nyugodt, nyilvános hely, ami nyitva van hétköznap esténként, de nincs kötelező pénzköltés, pl szervezőknek bérleti díj, játékosoknak belépő vagy fogyasztás. 

Nem sok ilyen hely van, de nagy szerencse, hogy egy biztos: a Völgyikúti találkozási pont. Rádásul itt a jó idő, szóval külön öröm a szabadban lenni. Az eseményt ITT találod.

Szuper, hogy máris használatba veszik a találkozási pontunkat, hiszen pont ezért jöttek létre, hogy közösségek jöjjenek össze - mondta a Lélektér Alapítvány elnöke.

Egyébként maga a tervező csapat is készül egy eseménnyel. Részletek hamarosan!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: