2023. 04. 03., Hétfő, 12:02

Újabb falfestmény készül Veszprémben - Gyulai Attila, helyi művész színesíti tovább a várost

A veszprémiek legnagyobb örömére ismét helyi művész készít falfestményt.

Méghozzá Gyulai Attila, akinek a neve sokaknak ismerős lehet, talán leginkább egyedi festett pólóiról, de egyébként is elég hosszú a lista a pólóktól a vásznon át az interaktív 3D festményekig mindent találsz az ő munkásságai között, de nemrégiben például a tetoválással kezdett el foglalkozni.

Klasszikus képzőművészeti előképzettség nélkül döntöttem úgy 2005-ben, hogy feladva polgári foglalkozásomat, a festészetnek szentelem az életem. Az azóta eltelt több, mint másfél évtized során a festőművészeti irányzatok legkülönfélébb válfajaival foglalkoztam, több új, hazánkban ismeretlen technikát fejlesztettem ki és honosítottam meg. Az alkotás számomra egyszerre önkifejezés és önismereti út, egy soha véget nem érő tanulási folyamat.

Ezúttal pedig éppen munka közben jelentkezett be Facebook oldalán, a videó tanulságából kiderült, hogy a Kolostorok és Kerteknél készül a Veszprém újabb színfoltja. Az már egészen jól kivehető, hogy a háttér Veszprémet ábrázolja, de a végeredményre még egy kicsit várni kell. 

Imádjuk, amikor egy veszprémi fest Veszprémnek, és persze nagyon várjuk a végeredményt.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: