2023. 04. 19., Szerda, 22:09

Nagyon sima, 14 gólos Veszprém győzelem

Hazai pályán győzte le a Telekom Veszprém a Budai Farkasokat.

Csütörtök este a tabella utolsó helyén álló Budai Farkasokat fogadta hazai pályán a Telekom Veszprém. A K&H Férfi Kézilabda Liga 22. fordulójában a házigazda Veszprém nem sok esélyt adott a fővárosi sereghajtóknak. Bár a vendégek kezdték jobban a mérkőzést, Momir Ilic csapata öt perc alatt csak egyszer tudott betalálni, de aztán szépen lassan belerázódtak a fiúk. Az első félidő hajrájára már 14:9 volt az állás. Végül öt gólos hazai előnnyel mentek pihenni a csapatok (20:15).

A második játékrészben aztán még jobban kinyílt az olló, hat percet követően, Remili kínai figurából lőtt góljával 10 gólosra nőtt az előny (26:16). A Budai Farkasok 7:6 ellen támadtak, de a hibákat üres kapus góllal büntette a Veszprém, amikből bőven akadt az utolsó 10 percben. A mérkőzés 14 gólos veszprémi győzelemmel zárult (42:28). A mezőny legeredményesebb játékosa Elísson volt a maga 6 találatával, de nem sokkal maradt el tőle Nilsson, Pechmalbec és Mahé akik egyaránt 5-5 gólig jutottak.

Azt gondolom, voltak periódusok, amikort nem hoztuk a tudásunk legjavát, azt amit elvárnak tőlünk, aztán amikor már tisztultak a fejek feljavultunk és rendben voltunk. A 7 a 6 elleni játékunkat tudtuk gyakorolni, ezek a feladatok majd a hasznunkra válnak, magabiztosabban tudjuk alkalmazni a jövőben.

- nyilatkozta a mérkőzést követően Gulyás Péter, a Telekom Veszprém másodedzője. A bakonyiak legközelebb a válogatott szünet után, május 6-án lépnek majd pályára a Csurgó ellen.

Bravó!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: