2023. 05. 16., Kedd, 08:55

Győzelmi kényszer a bennmaradásért

A héten a sereghajtó otthonában lép pályára a Fejér-B.Á.L. Veszprém.

Nem kis izgalmakat tartogat a szezon hátralévő része városunk másik NB1-es csapatának, a Fejér-B.Á.L. Veszprémnek. Éles József csapata múlt hét pénteken bravúros játékkal legyőzte hazai pályán a NEKA együttesét, amivel óriási lépést tettek a bent maradásért. A két pont begyűjtésével újra kikerültek a kieső zónából, és ismét maguk mögé utasították a Ceglédet, aki viszont kikapott a Dabastól.

Két fordulóval a szezon vége előtt a Fejér-B.Á.L. Veszprém 10 ponttal a 12. helyen áll. Mögötte szorosan a Cegléd 8 ponttal, míg utolsó helyen a Budai Farkasok 2 ponttal. A Cegléd a következő fordulókban a Fradival és a Telekom Veszprémmel játszik még, egyik mérkőzésen sem ők az esélyesek. Élesék tehát két pontos előnyből várhatják az utolsó hajrát, a mostani fordulóban pedig be is biztosíthatják a bennmaradásukat, ha sikerül legyőzni a sereghajtó Budai Farkasokat.

A K&H Férfi Kézilabda Liga utolsó előtti, 25. fordulójában Budapestre látogat ugyanis a Fejér-B.Á.L. Veszprém és idegenben fognak megmérkőzni a Farkasokkal. Nagyon nehéz mérkőzés vár a fiatalokra, de ők is tudják, ha sikerül behúzniuk a két pontot, akkor szinte már biztosak lehetnek a jövő évi NB1-es szereplésben. A mérkőzést péntek este negyed héttől rendezik meg.

Gyerünk fiúk, győzni kell!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: