2023. 07. 25., Kedd, 11:01

Szezon - Hip-hop, film, koncert és még sok más program vár ma

Tudjátok, a Holtszezon - csak simán, holt nélkül. 

A séma viszont ugyan az: Hip-hop, film, koncert, színház, kiállítás, kötetbemutató. A Holtszezon Irodalmi Fesztivál kistesója július 25-én, 17:00-kor startol el, mutatjuk mivel készültek:

Az már talán senkit nem ér meglepetésként, hogy a Holtszezon csapatával a hip-hoppot is az irodalom határterületének gondoljuk, ezért hozzuk el nektek a júliusi estébe a talán legversszerűbb szövegekkel operáló Mulató Aztékokat, a mitikus Lord Iron Livaht és az újhullámból két nagy kedvencünket, Sisit és Bongort. Bemutatjuk az új, veszprémi tematikájú POKET-kötetet, a PASZTA Egyetemi Színpadának Antigoné-előadását, és hogy teljes legyen az összművészeti mashup, kiállítást is nyitunk, méghozzá Szántó Áron zseniális paint-őrületeit lógatjuk majd fel a falakra - írják.

Érkezik Szász Zsófi rendező és a Platon Karataev duó is (Gergő és Sebő), merthogy levetítjük a zenekarról készült dokumentumfilmet. Részletes programokér KATT IDE.

A programok ingyenesek és egy kivétellel szabadon látogathatók. A Platon-dokumentumfilm vetítésére és az azt követő beszélgetésre regisztrálnotok kell, amit ITT tehettek meg.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: