2023. 08. 13., Vasárnap, 11:07

Ausztriában folytatja a felkészülést a Fejér-B.Á.L. Veszprém

Augusztus 14. és 16. között három mérkőzést is játszanak majd.

Egy ausztriai tornán folytatja a felkészülést Éles József csapata. A Fejér-B.Á.L. Veszprém Ausztriába utazik, ahol hétfő és szerda között három mérkőzést is játszanak majd. Hétfőn este hét órától Sportunion Leoben csapatával küzdenek meg, kedden a HSG Xentis Börbach Köflach ellen lépnek pályára, míg szerdán HSG Holding Graz lesz az ellenfél.

A Veszprém leutoljára a Győri ETO – UNI FKC csapatával játszott felkészülési mérkőzést, akkor Éles Józsefék 27:35-re legyőzték a győri alakulatot. Fontosak is az edzőmérkőzések, ugyanis a számos távozó mellett 8 új embert kell beépíteni a csapatba. Ezzel kapcsolatban a klub úgy nyilatkozott, hogy a szezon elsődleges célja is ez lesz, a csapatépítés.

Nyolc új játékossal vágunk bele a negyedik NB I-es szezonunkba. Elsődleges cél, hogy csapatot kovácsoljunk. A hangulat nagyon jó, mindenki motivált.

Az utolsó edzőmérkőzésen a Komló csapatát fogadják majd a DEVM Sportcsarnokban augusztus 25-én 16:30-tól. A klub idén három fronton lesz érdekelt. A legfontosabb számukra a magyar bajnokság, ahol a legjobb 10-en belül minél előrébb szeretnének végezni. A Magyar Kupában a legjobb nyolcba kerülést tűzték ki elsődleges célként, a többi már a sorsoláson fog múlni. A Liga Kupában pedig, ahogy az eddigi években, teret adnak fiatal játékosaiknak is, a cél pedig ezúttal is a final4.

A szezont idegenben kezdik a Dabas ellen.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: