2023. 08. 21., Hétfő, 12:36

4 kidobó verte össze a részeg külföldi srácot Veszprémben - A rendőrség elő is vette őket - VIDEÓ

Hát igen, felmerül pár kérdés: Egyáltalán üthet a kidobó? Vagy az már önbíráskodás? 

A veszprémi rendőrök verekedés miatt vonultak ki egy belvárosi szórakozóhelyre még 2023. július 16-ára virradó éjszaka. Az eljárás adatai szerint egy agresszív, a vendégeket inzultáló külföldi férfit kísértek ki a szórakozóhely biztonsági őrei. Ennek során az épület bejárata előtt az egyik alkalmazott előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazta az erősen ittas állapotban lévő 30 éves külföldi állampolgárt. A helyszínre érkező járőrök a 23 éves ösküi lakost és a 30 éves külföldi férfit elfogták és a helyi rendőrkapitányságra előállították őket. A bántalmazott személy a verekedéskor során súlyos sérülést, orrcsonttörést szenvedett.
 

 

Rakd le azt a k*rva kamerát mert kibelezlek! - hangzik el a videóban.

A nyomozók a büntetőeljárásban további két személyt, a 19 és 31 éves veszprémi lakost gyanúsítottként kihallgatták, akik a biztonsági szolgálat tagjaként szintén bántalmazták a csopaki férfit. A kvartett negyedik tagját, a 27 éves nemesvámosi férfit augusztus 18-án 18 órakor a veszprémi egyenruhások elfogták, a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őt - írja a Veszprém vármegyei rendőrség.
 

https://www.facebook.com/100083195925679/videos/994903991758747/

 

 

A biztonsági őrök ellen garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik a nyomozás.

A négy férfi közül mindegyik bántalmazta a 30 éves személyt, egyikük ököllel, több alkalommal megütötte, másikuk erővel a földre kényszerítette, és a négytagú csoportból volt, aki a földön fekvőbe belerúgott.

Ha minket kérdeztek, az, hogy a biztonsági szolgálat tagjai így oldjanak meg a problémát, az morálisan biztosan nincs rendben és sajnos első kézből tudjuk, hogy sok kidobó maga sincs tisztába azzal, hogy meddig mehet el egy konfliktusban, mi az, ami még belefér, hol ér véget a hatásköre, vagy csak szimplán nem érdekli. 

Nekünk legalábbis nemrégiben pont volt egy kellemetlen tapasztalatunk a Gyárkertnél, ahol a fiatal kidobók, ahelyett, hogy csillapították volna a konfliktust, inkább "táncba" hívtak két részeg srácot - persze csak úgy öten. Nagy szerencse, hogy a fiúk okosabbra itták magukat. 

Nektek milyen tapasztalataitok vannak? 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: