2023. 08. 24., Csütörtök, 12:36

Állatkertek éjszakája - Veszprémben is hosszabbított nyitva tartással várják a látogatókat

A Magyar Állatkertek és Akváriumok Szövetségének tagintézményei közül tizenkét bemutatóhely vesz részt az állatkertek éjszakáján, amelyet pénteken rendeznek országszerte, és amelyen az állatos programok mellett sok helyen tartanak csillagászati bemutatót is.

A Veszprémi Állatkert is hosszabbított nyitva tartással készül, az Afrika Szavanna játszótér melletti étterem teraszán zenés est szórakoztatja majd a közönséget - áll a közleményben.

Az idei évben a Veszprémi Állatkert 2023. augusztus 25-én, pénteken az Állatkertek Éjszakáján hosszabbított nyitva tartással, 20:00 óráig várja látogatóit a Gulya-dombi területén.

Gulya-dombi pénztárunk nyitva tartása ezen a napon 9:00-19:30-ig. A Dínó park ezen a napon 20:00 óráig tekinthető meg. Az Afrika Szavanna játszótér melletti étterem teraszán 16:00-19:00 óráig zenés esttel várják a látogatókat.

Az Állatkertek Éjszakája program kizárólag csak a Gulya-dombi területet érinti, ezért az alsó terület 18:00 órától az aluljárónál lezárásra kerül. A lezárást követően a Gulya-dombi területről nincs lehetőség a Fejes-völgyi területre való lejutásra, így aki a lenti területen parkolt, 18:00 óráig el kell hagynia az Állatkert területét. 

Na ki megy?
   

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: