2023. 09. 19., Kedd, 09:40

Alternatív tanévnyitót szerveznek Veszprémben a helyi civilek

Várnak mindenkit, aki szívén viseli a közoktatás ügyét, a jövőnk ügyét.

Jövő hét csütörtökön, szeptember 28-án „Alternatív tanévnyitót” szerveznek a veszprémi civilek, együttműködve a Veszprém a közoktatásért csoporttal, az aHanggal és a Civil Bázissal. Az esemény célja, hogy a résztvevők kiálljanak a pedagógusok mellett, kifejezzék a szolidaritásukat, valamint megfogalmazzák az oktatással kapcsolatos problémákat és közösen tegyenek javaslatokat azok megoldására.

Álljunk ki a pedagógusok mellett, fejezzük ki szolidaritásunkat! Fogalmazzuk meg a problémákat, és tegyünk közösen javaslatokat azok megoldására! Képzeljük el egy szabad ország szabad és színvonalas közoktatását! Olyan iskolát, ahol bátran szólalhat meg szülő, tanár, diák! Legyünk együtt, legyünk sokan! A közös ügyeink érdekében nagy szükségünk van egymásra!

A jövő hét csütörtöki esemény délután 17 órakor kezdődik a Kossuth utcai szökőkútnál (Szent Imre tér). A szervezők azt írják, hogy interaktív megmozdulásra várják a tanárok, diákok és szülők sokaságát. A résztvevőknek lehetőségük lesz rövid, pár perces hozzászólásokra, a rendezvény végén pedig egy kiáltvány közreadásával megalapítják a Szabadon Szárnyaló Gondolat Iskoláját. További részleteket az esemény facebook oldalán találhattok.

Ott találkozunk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: