2023. 09. 25., Hétfő, 09:00

Letartóztatták a Szeged korábbi horvát kézilabdázóját

24.hu arról ír, hogy családon belüli erőszak miatt őrizetbe vették a bosznia-hercegovinai Ljubuškiban Denis Bunticot, a Pick Szeged korábbi kézilabdázóját.

Őrizetbe vették és letartóztatták Denis Bunticot, aki 2016 és 2017 között a Pick Szeged játékosa volt. A horvát kézilabdázót családon belüli erőszak miatt fogták el, azonban a letartóztatáskor a horvát kézilabda-válogatott korábbi játékosa házában több lőfegyvert és töltényt, valamint robbanószerkezetet is találtak.

„Az előzetes letartóztatásra azért volt szükség, mert fennállt a gyanú, hogy a gyanúsított befolyásolja majd a tanúkat, és hogy megismétli a törvényellenes cselekedetet” – számolt be erről a 24.hu, a  bosnyák ügyészség közleménye alapján.

A portál azt is feleleveníti, hogy Buntic a 2016/2017-es szezonra csatlakozott a Pick Szeged csapatához, azonban 2017 decemberében közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal, az akkori vezetőedző, Juan Carlos Pastor azt mondta róla, nem illeszkedett a csapatba és nem is kívánt vele dolgozni.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: