2023. 10. 05., Csütörtök, 09:25

Korábbi, saját nevelésű kapusát igazolta le Éles József

Amennyire egyedi, annyira szimpatikus a Fejér-B.Á.L. Veszprém játékospolitikája.

„Régi-új kapust köszönthetünk a csapatban Gödör Bence személyében” – olvasható a Fejér-B.Á.L. Veszprém által, a napokban kiadott közleményben. Gödör Bence ismét Éles József keze alatt dolgozhat. Mint írja a klub, Bence tagja volt már az első Éles Kézisuli csapatnak. Együtt játszott többek között Éles Benedekkel, Fazekas Gergővel, Hári Leventével, Kristóf Mátyással, Szmetán Péterrel és Bugyáki Dáviddal, akik közül többen most újra csapattársai lettek.

Éles József klubtulajdonos-vezetőedző elmondta, a klub kötelessége, hogy aki valaha náluk kezdte a pályafutását, és nincs lehetősége máshol játszani, akkor számára lehetőséget adjanak. A mai profi sportban nagyon ritka ez a hozzáállás és valljuk be, pont ez teszi sokszor szerethetővé ezt a csapatot.

Bence Ausztriában kézilabdázott, de lejárt a szerződése és nem adódott újabb lehetőség számára. Kaptunk az alkalmon, és elhoztuk magunkhoz, hiszen Bence egy nagyon tehetséges játékos, és ez az egy év kihagyás, akár a karrierjébe is kerülhetett volna. Természetesen benne volt a döntésben az is, hogy legyen 3 kapusunk, de úgy érzem, hogy a klub kötelessége, hogy figyeljük azokra a játékosokra, akik valaha nálunk kezdték a kézilabdát, és igyekszünk bármilyen módon a karrierjükben segíteni. Fontos, hogy Bence formában maradjon, eddzen a csapattal és reméljük, hogy hamarosan lesz lehetősége bebizonyítani, hogy milyen jó kapus.

- nyilatkozta a klub tulajdonosa, Éles József. Hozzátette azt is, hogy azért is nagyon fontos számukra Gödör Bence, mert már az alapításnál együtt játszott azokkal a tehetséges fiatalokkal, akik mai napig is meghatározó játékosai az NB1-es csapatnak.

Ritka az ilyen hozzáállás!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: