2023. 10. 05., Csütörtök, 09:55

Minden idők legjobb Star Wars sorozata? Véget ért az Ahsoka első évada

​A rajongók szerint ez volt az eddigi legjobb élőszereplős sorozata a Star Wars univerzumnak.

Szerdán mutatták be az Ahsoka című sorozat első évadának záró epizódját. Megígérjük, hogy nem írunk spoilereket, tudjuk, hogy vannak, akik egyben szeretik ledarálni a sorozatokat. Azt azonban mindenképpen el kell mondjuk, hogy zseniálisra sikeredett a címadó karaktert bemutató sorozat első évada. Sokak szerint az Ahsoka volt az eddigi legjobb élőszereplős Star Wars sorozat, ami az elmúlt években megjelent. Mindezt pedig a számok is bizonyítják, ugyanis a Disney+-on messze az egyik legnézettebb sorozat.

Minden bizonnyal azért is örvend ekkora sikernek az Ahsoka, mert egyszerre volt képes visszahozni a Clone Wars animációs sorozat hangulatát, becsatornázni a Rebels című sorozat szereplőit és mindezt elhelyezni a már megismert Mandalorian univerzumba. Arról nem is beszélve, hogy számos karaktert most láthattunk először élőszereplős sorozatban – köztük Thrawn főadmirálist, vagy éppen Ezra-t, Syndulla-t és Sabine Wren-t – sőt újra Anakin Skywalker bőrébe bújt Hayden Christensen is.

A sorozat egészen meglepő fordulatok is hozott, és nagyszerűen mutatták be, mire is készül Thrawn admirális a Peridea bolygón. Ahsoka visszaemlékezései és Anakinnal való „újbóli találkozása” szintén zseniális volt. És persze droidokból sem volt hiány, C-3PO és Chopper is beköszönt párszor az évad során.

Mi már nagyon várjuk a folytatást! Írjátok meg nekünk, hogy tetszett az évadzáró!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: