2023. 10. 06., Péntek, 10:00

A harmadik helyen álló Fradihoz látogat a Fejér-B.Á.L. Veszprém

A héten már rendeztek egy Ferencváros – Veszprém összecsapást, igaz, akkor a Telekom Veszprém ellen kellett megküzdeniük a fővárosiaknak. Most azonban a fiatalabb bakonyi alakulatot fogadják hazai pályán a zöld-fehérek.

Vasárnap a tabella 11. helyén álló Fejér-B.Á.L. Veszprém a harmadik pozíciót elfogaló FTC-Green Collect otthonában lépnek pályára a K&H Férfi Kézilabda Liga ötödik fordulójában. A Fradi már játszott a héten egy előrehozott bajnokit, akkor városunk másik csapata, a Telekom Veszprém ellen küzdöttek meg (a Telekom Veszprém 11 góllal győzött akkor). Éles József klubja legutóbb a Pick Szegedet fogadta hazai pályán, bár nagyot küzdöttek a veszprémi fiatalok, de 8 góllal alulmaradtak a Tisza parti alakulattól.

A hétvégi mérkőzés sem lesz egyszerű a Fejér-B.Á.L. Veszprémnek. A Fradi jóval erősebb játékerőt képvisel, de azt sem szabad elfelejteni, hogy ők két nappal ezelőtt már játszottak egy hajtós mérkőzést. A Veszprém eddig négy mérkőzést játszott az idei szezonban, a Szegeden kívül, NEKA és a Dabas ellen nem sikerült pontot szerezni, míg a Budakalászt egy góllal legyőzték idegenben.

Reméljük, egy izgalmas mérkőzést láthatunk hétvégén!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: