2023. 10. 11., Szerda, 07:55

Szinte több jegy kelt el fél nap alatt Azahriah koncertjére, mint ahányan Veszprémben élnek

Fél nap alatt elfogytak a jegyek Azahriah jövő évi koncertjére. Van, aki el sem jutott odáig, hogy belépjen a jegyvásárló felületre.

Tegnap 10 óra 10 perckor indult hivatalosan a jegyértékesítés Azahriah jövő évi, Puskás Aréna koncertjére. Azt már előzetesen lehetett tudni, hogy óriási lesz az érdeklődés, de arra mi sem számítottunk, hogy a jegyvásárlás kezdete előtt, már 20 ezres virtuális várakozó létszámmal kell számolni. Mi is megpróbáltunk jegyet venni, azonban folyton lefagyott a Broadway oldala és nem igazán jutottunk be.

Délután 4 óra körül aztán beengedett a rendszer, azonban akkor már azt írta a honlap, hogy elfogytak a jegyek. Azok, akiknek sikerült belépni, arról számoltak be, hogy 9.000 forinttól egészen 90.000 forintig lehetett jegyet venni. Az állójegyek 17 ezer és 19 ezer forint között voltak, de a kakasülőre 9 ezerért is lehetett kapni. 

Azahriah az instagramon jelentette be egy bejegyzésben, hogy a jövő évi koncertjére a jegyek 95%-a elfogyott, ezért úgy döntöttek, hogy másnap, május 25-én még egy koncertet fog adni. Arra a napra október 13-án, azaz most pénteken indul majd a jegyárusítás.

Azt hiszem mindenki megkapta a választ, aki kételkedett abban, hogy Azahriah, első magyar előadóként, meg tudja-e tölteni az ország legnagyobb koncert helyszínét, a Puskás Arénát.

Nektek sikerült jegyet venni?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: