2023. 10. 12., Csütörtök, 09:55

Tudtad, hogy október 16. az újraélesztés világnapja?

Ennek alkalmából Veszprémben is szerveznek programot!

Nem tudsz újraéleszteni, de szeretnél megtanulni? Esetleg már tanultad, de megkopott a tudásod, vagy csak gyakorolni szeretnél, hogy még magabiztosabb legyél? Ha bármelyikre is igen a válasz, akkor október 16-án, az újraélesztés világnapján neked is a Hangvillában a helyed. Reggel 9 órától egészen délután 4 óráig várnak minden érdeklődőt az Országos Mentőszolgálat munkatársai, akik szeretnék megtanulni az újraélesztés lépéseit és helyes kivitelezését.

Köztudott, hogy a túlélés aránya jelentősen növelhető az időben megkezdett, JÓ MINŐSÉGŰ mellkaskompressziók segítségével! Gyere el az osztálytársaiddal, a barátaiddal, barátnőiddel, a családoddal, vagy akár egyedül. Várunk sok szeretettel óvodás, általános-és középiskolás csoportokat, egyetemi hallgatókat, felnőtteket, laikusokat, akik szeretnék megtanulni az újraélesztés lépéseit és helyes kivitelezését.

A szervezők azt kérik az esemény facebook oldalán, hogy amennyiben 10 főnél többen érkeznénk egyszerre, vegyétek fel velük a kapcsolatot! Az újraélesztés-oktatáson kívül egyébként lesz lehetőség beszélgetni mentődolgozókkal, valamint quizzel és ajándékkal is várnak minket!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: