2023. 10. 17., Kedd, 09:00

Ismerős arcok térnek vissza a Veszprém Arénába

Ezúttal azonban ellenfélként köszönthetjük őket.

Csütörtökön este ismét megtelik a Veszprém Aréna, ugyanis a Bajnokok Ligája ötödik fordulójában újra hazai pályán játszik a Telekom Veszprém. Az ellenfél pedig a lengyel Wisla Plock lesz, akik jelenleg a csoport utolsó előtti helyén állnak pont nélkül. A vendégeknél olyan játékosokat köszönhetünk újra az Arénában, mint a Veszprém korábbi közönségkedvence, Mirsad Terzic, de újra láthatjuk majd védeni Mirko Alilovicot is, és a lengyel kispadon nem más fog irányítani, mint Xavi Sabaté. Nem csak régi arcokat láthatunk újra, pályára lép ugyanis az a Fazekas Gergő is, akit a Telekom Veszprém adott kölcsön a Wisla Plocknak, hogy minél több rutint szerezzen magának a fiatal tehetség.

Elvesztették az első négy mérkőzésüket ugyan, de ebből három minimum olyan volt, aminél nagyon közel voltak a sikerhez, 1-3 góllal kaptak ki csupán. Szóval egy jó csapatról beszélünk, akármennyire is az eredményeik nem tükrözik ezt. Nagyon sok jó játékosuk van, azt hiszem ez egy nagyon kemény meccs lesz számunkra. De itthon mindenkit meg akarunk verni, a saját közönségünk előtt mi vagyunk a legjobbak.

Ezt már a Veszprém jobbátlövője, Lukas Sandel nyilatkozta a csütörtöki mérkőzéssel kapcsolatban. A mérkőzés ezúttal a korábbi idősávban lesz, 18.45-kor fog kezdődni. Aki nem a helyszínen szurkolná ki a Veszprém újabb győzelmét, ő Sport1 csatornán követheti élőben az összecsapást.

Sima győzelem lesz?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: