2023. 10. 19., Csütörtök, 11:47

Momir Ilic: „Jobb teljesítményre lesz szükségünk, mint a Porto ellen”

A Veszprém vezetőedzője nehéz mérkőzésre számít ma este.

Ma este 18.45-től lép pályára itthon a Telekom Veszprém a Wisla Plock csapata ellen. Ahogy arról korábban írtunk, sok ismerős arc tér vissza ma a Veszprém Arénába, pályára lép ugyanis Mirsad Terzic, Mirko Alilovic, de a vendégek kispadján köszönthetjük majd Xavi Sabatét is. A Veszprém vezetőedzője, Momir Ilic egy nagyon nehéz mérkőzésre számít.

Nagyon jól játszanak, a legnagyobb erősségük mégis azt gondolom, az agresszív védekezésük. Az edzőjüket is ismerjük elég jól, ahogy azt is, hogy viszonyul a kézilabdához. Néhány játékosuk, akik itt játszottak Veszprémben, biztosan extra motivációt merítenek majd abból, hogy újra a Veszprém Arénában bizonyíthatnak. Mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy megpróbáljanak bennünket legyőzni. De, abban is biztos vagyok, hogy mi is hasonló elszántsággal készülünk ellenük. A saját közönségünk előtt játszunk majd, akik egészen a végéig buzdítani fognak minket. De, azt hiszem azt ki kell emelnem és el kell mondanom majd többször is: jobb teljesítményre lesz szükségünk, mint a Porto ellen. A Wisla egy összeszokott csapat, a mag régóta együtt játszik, éppen ezért nekik nincs szükségük sok időre adaptálni egy új szezont. Akárhányszor játszottunk ellenük, mindig kemény és szoros meccs volt, egészen a végéig, most is erre számítok.

A veszprémi mester azt is hozzátette, hogy a védekezésükre összpontosítanak most, azon dolgoznak, hogy jobbak legyenek a játék eme elemében. Ilic szerint az a feladatuk, hogy megállítsák a támadásaikat, csak így érhetnek el sikert a lengyelek ellen.

Milyen végeredményre számítotok?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: