2023. 10. 24., Kedd, 08:45

Fejfájósok figyelem: folytatódik a változékony őszi időjárás

Változékony, de enyhe időre kell számítani a hét további részben.

A héten folytatódik az enyhe, de változékony őszi időjárás. Szerdán és pénteken több helyen is előfordulhat eső, a szél pedig többnyire élénk, olykor viharos lehet – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat nyilatkozatában. Veszprémben a következő napokban 16 és 20 fok közötti maximum hőmérséklet várható.

Szerdán a nap első felében felhős idő valószínű, majd a délutáni órákban szakadozik, csökken a felhőzet. Több helyen – akár több hullámban – fordulhat elő eső, zápor, kis eséllyel zivatar is. Nagy területen megélénkül, időnként meg is erősödik a nyugatira, északnyugatira forduló szél. Egy biztos, a migrénnel küzdőknek és a fejfájósoknak nem biztos, hogy sok jót ígér majd az időjárás-változás.

Pénteken sem lesz jobb a helyzet, kezdetben felhős idő valószínű, majd a nap második felére szakadozhat, csökkenhet a felhőzet. Többfelé kell esőre, záporra számítani, a szél nyugatira, északnyugatira fordul, többfelé megerősödik, néhol akár viharossá fokozódik. Hajnalban 8-15, a délutáni órákban 13-21 fok valószínű.

De most komolyan, ilyenkor mit érdemes felvenni?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: