2023. 11. 14., Kedd, 22:56

November 16-án érkezik a Korona utolsó évada a Netflixre

A nagysikerű Emmy-és Golden Globe díjas sorozat ezúttal Diana és Károly herceg közötti médiaháborút, Diana tragikus halálát és II. Erzsébet királynő addigi legnagyobb kihívásait mutatja be. 

A Netflixen elérhető történelmi drámasorozat, eredeti nevén a The Crown, II. Erzsébet királynővé koronázásától egészen a 2005-ös évig kísért élettörténetét mutatja be. A nagysikerű széria most az utolsó, 6. évadához érkezett, melyben 1997 és 2005 közötti eseményeket dolgozza fel. Az évadban, a kiszivárgott információk szerint Diana hercegné tragikus halála és temetése is látható lesz. 

A Korona utolsó évadát hivatalosan is két részre osztják, az első négy rész 2023 november 16-án, a további epizódok pedig egy hónappal később, 2023 december 14-én érkeznek a Netflixre.

Ugyanitt fontos megjegyezni, hogy a sorozat "történelmi események által ihletett" bemutatása az uralkodói család történeteinek, nem minden elemében tükrözi a valóságot, ahogy ezt az uralkodói család több esetben is nehezményezte, szerintük sok eleme a képzelet szüleménye, vagy éppen pontatlan információkat tartalmaz. 

Mindenesetre mi már tűkön ülünk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: