2023. 11. 15., Szerda, 09:55

„Oda kell figyelnünk rájuk, hiszen semmi veszítenivalójuk nincs” – Kentin Mahé

A francia irányító szerint a Celje az a csapat, ami kihívást jelenthet minden ellenfélnek ebben a szezonban.

Ma este 18:45-től újra Bajnokok Ligája mérkőzést játszik a Telekom Veszprém. A magyar rekordbajnok ezúttal Szlovéniában lép pályára a Celje Pivovarna Lasko csapata ellen. Bár a szlovénok egyelőre pont nélkül állnak a csoport utolsó helyén, Kentin Mahé, a Veszprém irányítója felhívta a figyelmet arra, hogy a tabellán elfoglalt pozíciójuk egész biztosan nem tükrözi azt a minőséget, amit képviselnek.

Azt gondolom, ez az a csapat, ami kihívást jelenthet minden ellenfélnek ebben a szezonban. A tabellán elfoglalt pozíciójuk egész biztosan nem tükrözi azt a minőséget, amit képviselnek. Nagyon közel voltak minden mérkőzésen a pontszerzéshez, talán egyedül Magdeburgban nem. De láttuk a Barcelonát szenvedni ellenük és nem csak őket, a Porto csak egy meglepő hajrával tudott nyerni ellenük a legvégén. Tisztában vagyunk azzal, hogy mire képesek, Celjének mindig is megvolt az a képessége, hogy előrukkoljon új és fiatal tehetségekkel. És a „hozott anyagból főznek” elég magas szinten, oda kell figyelnünk rájuk, hiszen semmi veszítenivalójuk nincs. Ellenünk vagy a Barca ellen, összességében a nagyobb csapatok ellen, ők csak nyerhetnek.

A Szeged ellen mellőzött francia klasszis hozzátette azt is, hogy nagyon komolyan veszik ezt a találkozót, szeretnék ugyanis folytatni a megkezdett utat és törni felefelé a csoportban. Mahé kiemelte, hogy szeretnék minél előbb bebiztosítani az első két hely egyikét a tabellán. A Telekom Veszprém jelenleg a második helyen áll 10 ponttal, a Barcelona (10 pont) előzi meg őket, akik csak a jobb gólkülönbség miatt állnak az élen. A Veszprémet a GOG és a Magdeburg követi, akik egyaránt 8-8 pontot szereztek eddig.

Behúzzuk a mai meccset?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: