2023. 12. 01., Péntek, 13:23

Kim Dzsong Un beiratkozott egy amerikai egyetemre, hogy új agymosási technikákat tanuljon

via

"Az hittem mindent tudok a befolyásolás pszichológiájáról, de tévedtem." - mondta.

 A Babylon Bee értesülései szerint a szeretett észak-koreai vezér, Kim Dzsong Un a Columbia Egyetemhez tartozó, tekintélyes Ivy League iskolába jár, hogy új agymosási technikákat tanuljon, hogy így gazdagítsa eszköztárát a hatalomgyakorlási technikákat illetően.

Azt hittem, mindent tudok a kommunista indoktrinációról (az indoktrináció pszichológiai alapú katonai kiképzést jelent (a szerk.)), de tévedtem

- mondta a könyörtelen diktátor az újságíróknak, miután végigült egy kétórás előadást, ami a nyugati patriarchális elnyomás profán eszközeiről szólt.

Az amerikai főiskolai professzorok a politikai befolyásolást művészi szinten művelik!

Kim Dzsong Un a beszámoló szerint ezután átbattyogott az egyetemi kantinba, ahol fagyasztott joghurtot fogyasztott, és közben vidáman fütyörészett. 

Szakértők elmondása szerint az amerikai Ivy League iskola büszkélkedhet a világ legkifonultabb és legkorszerűbb tudásával a propagandaterjesztést, és az agymosási technikákat illetően. 

Az észak-koreai diktátor reményét fejezte ki, hogy újonnan szerzett ismeretei segítenek majd neki abban, hogy polgárait még inkább engedelmességre bírja. 

Ami azt illeti, még mindig vannak bajkeverőink, de az Ivy League-en elsajátított technikákkal pillanatok alatt kezesbárányt csinálok belőlük! - mondta. 

Észak-Korea mindenható vezetője azt tervezi, hogy visszatér hazájába, és saját Ivy League iskolát alapít: Kim Jong University néven. 

A fentiekről való értesülést Elon Musk retweet-jének köszönhetjük, amit az amerikai illetőségű Babylon Bee nevű konzervatív hírszatíra oldal tett közzé, ami a nagyjából a hazai Hírcsárda megfelelője lehet, tehát az egész csak a képzelet szüleménye...

Elon Musk annyit írt a megosztáshoz, hogy azért vicces a sztory, mert igaz.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: