2023. 12. 06., Szerda, 08:00

A középdöntőben folytatja a VB-t a női kézilabda válogatott

Holnap már pályára is lépnek Göteborgban.

Javában zajlik a női kézilabda világbajnokság, amelynek Dánia, Norvégia és Svédország ad otthont közösen. A csoportmérkőzéseken már túl is van a magyar válogatott, akik Paraguayt és Kamerunt könnyedén legyőzték, azonban Montenegró ellen vereséget szenvedtek, így másodikként jutottak tovább a középdöntőbe. Az I. középdöntős csoportba jutott még Montenegrón, rajtunk és Kamerunon kívül Svédország, Horvátország és Szenegál. A Montenegró elleni vereség nagyon fájó volt, azonban a lányok tovább küzdenek, ezt mondta Győri-Lukács Viktória is, a magyar válogatott jobbszélsője.

Biztos vagyok benne, hogy a következő mérkőzésekre még inkább a saját ritmusunkban és elképzelésünk szerint fogunk játszani és meg fogjuk oldani azokat a szituációkat is, amiket most nem sikerült. Még semmi nincs elveszve ezen a vb-n, tovább fogunk harcolni azért, hogy a legjobb nyolcba kerüljünk.

A mieink az első mérkőzést december 7-én játszák majd a középdöntőben, ezeket a mérkőzéseket azonban már nem Helsingborgban, hanem Göteborgban fogják megrendezni.   

Mindent bele!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: