2023. 12. 07., Csütörtök, 09:10

„Meg kell mutatnunk a csapatunk karakterét” – Sergei Kosorotov

Lengyelországban lépnek pályára a veszprémi fiúk.

Holnap lép pályára utoljára ebben az évben a Telekom Veszprém, legalább is, ami a Bajnokok Ligáját illeti. Ezúttal a Wisla Plock lesz az Építők ellenfele, akiket ősszel már sikerült legyőzni. Sergei Kosorotov, a Veszprém átlövője először látogat majd vissza volt csapata arénájába, amióta a Királynék városába költözött. A veszprémi játékos elmondta a mérkőzést megelőzően, hogy kemény mérkőzésre számít, hiszen a lengyelek is ugyanúgy akarják a győzelmet, mint ők.

Egy kemény és küzdelmes mérkőzésre számítok. A szezon elejéhez képest szerintem sokat javult a Plock játéka és meccsről meccsre jobban teljesítenek. Ez annak is köszönhető, hogy több játékosuk is visszatért a sérülésből. Tisztában vagyunk vele, hogy ők is ugyanúgy harcolni fognak a két pontért, mint ahogy mi is. Fel kell készülnünk ellenük, hiszen nem lesz egyszerű dolgunk. Meg kell mutatnunk a csapatunk karakterét az év utolsó Bajnokok Ligája összecsapásán. 

A csütörtöki összecsapáson svéd játékvezetők fújják a sípot, Mirza Kurtagic és Mattias Wetterwik személyében. A mérkőzés este 20:45-kor kezdődik, csak úgy, mint eddig, most is a Sport1 csatornáján követhetjük élőben a találkozót.

Mindent bele fiúk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: