2023. 12. 18., Hétfő, 05:55

Félmillió forintos nyomravezetői díjat tűztek ki egy pápai bűncselekmény kapcsán

A Pápai Rendőrkapitányság súlyos bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást.

Az elkövető 2023. november 24-én 20 óra 45 perckor Pápán az Esterházy utcában megtámadott egy gyalogost, majd távozott a helyszínről. A rendőrség egy videót is közölt, amelyen a feltételezett elkövető látható a világos színű kapucnis pulóverben.

Az ügyben a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki annak, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Mint írják, szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi, a rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Pápai Rendőrkapitányságon (8500 Pápa, Széchenyi István utca 18.), vagy hívja a Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának megbízott osztályvezetőjét, Mehringer Richárd rendőr századost a 06-20-485-0080-as mobilszámon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: