2024. 02. 15., Csütörtök, 06:55

Ma bemutatkozhat a Veszprém új kapusa

Mike Jensen februárban érkezett a klubhoz, most léphet pályára először veszprémi mezben.

Február 9-én jelentette be a Telekom Veszprém, hogy szezon közben leigazolta a korábbi BL győztes dán kapust, Mike Jensent. A 27 éves hálóőr 207 cm magas, 115 kg, igazi óriás a kapusok között. Bajnokok Ligája, Európa Liga és Super Globe győztes az SC Magdeburggal. A Bl-győzelem után Mike Jensen az SC Benfica csapatához került, ahol az Európa kupában teljesített hétről hétre. Most pedig már a Veszprém játékosaként léphet pályára ma este a Porto ellen.

Mike Jensen nagyon nehéz mérkőzésre számít a portugálok ellen, szerinte tudnak hihetetlen jól és rosszul is teljesíteni, sosem tudhatjuk, hogy melyik arcukat mutatják. Szerinte a szurkolók is nagy nyomást tesznek a vendég csapatra, ezért sosem könnyű a Porto otthonában kézilabdázni. A bemutatkozását illetően azt mondta, hogy még meg kell találnia a szerepét a csapatban.

Nincs is jobb módja egy új klubban való bemutatkozásnak, mint egy jó csapat ellen játszani. Meg kell még találnom a szerepemet a csapatban, így természetesen egy kicsit izgatott vagyok az első meccsem előtt. Mint ahogy említettem, kemény találkozó lesz, de azt gondolom, hogy nem kérdés, hogy ki az esélyese ennek az összecsapásnak. Ezt azonban még bizonyítanunk kell a pályán is. Sosem becsülhetünk le egyetlen ellenfelet sem. A Porto egy erős csapat és mindig vissza tudnak jönni egy mérkőzésbe. Sosem adják fel és az utolsó másodpercig harcolnak.

A mérkőzésről itt írtunk korábban. Ma este 20:45-től lépnek pályára Momir Ilic tanítványai, ez lesz az idei év első BL mérkőzése. Reméljük, az új kapusunk is bravúrokkal tud bemutatkozni.

Holnap újra a BL-ben lép pályára a Veszprém

Holnap újra a BL-ben lép pályára a Veszprém

Momir Ilic csapata már Portugáliában van.

Ti mire számítotok a meccsen?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: