2024. 02. 16., Péntek, 08:20

Összehangolt akció keretében csaptak le az illegális szert árusítókra a rendőrök

Az egyik elkövetőt egy veszprémi benzinkúton fogták el.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt indított eljárást három férfival szemben, mert információ merült fel, hogy anyagi haszonszerzés céljából tiltott szereket árultak - írja a police.hu.

A 41 éves velemi férfit a rendőrök 2024. február 9-én délután az egyik veszprémi benzinkúton fogták el, és az autójában egy cigarettás dobozba elrejtve, nejlontasakba csomagolt kábítószergyanús port találtak és foglaltak le. A másik elkövetőt, egy 20 éves veszprémi férfit az egyenruhások 2024. február 14-én reggel Szentgálon, harmadik társukat a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének munkatársai segítségével fogták el Veszprémben.

Az elfogásokkal párhuzamosan több ingatlant, valamint érintett gépjárművet kutattak át a nyomozók. Ennek során elektronikai eszközöket és fegyvernek látszó tárgyakat foglaltak le. A terjesztőket - akik közül az egyik küzdősportokban országos szintű bajnok - kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozók őrizetbe vették, kihallgatták, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: