2024. 02. 29., Csütörtök, 08:05

„Fegyelmezetten kell kézilabdáznunk” – Yehia ElDeraa

Az egyiptomi klasszis szerint most az a feladatuk, hogy fenntartsák azt a jó formát, amit az elmúlt időszakban mutattak.

Ahogy arról beszámoltunk, ma este utolsó előtti Bajnokok Ligája csoportmérkőzését játssza a Telekom Veszprém. Az ellenfél pedig a francia HB Montpellier lesz. A mérkőzést megelőzően Yehia ElDeraa, a Veszprém átlövője nyilatkozott az összecsapásról. Az egyiptomi játékos kiemelte, hogy szeretnének legalább a második helyen végezni a csoportban, ehhez pedig először a Montpelliert kell legyőzniük.

A Montpellier egy nagy múlttal rendelkező együttes. Szerintem mindenki tisztában van vele, hogy nagyon nehéz ellenük játszani, főleg idegenben. A szurkolóik fantasztikus hangulatot teremtenek, ezzel pedig nagy nyomást tesznek a vendég csapatokra. Egy kemény csapatról van szó és mindig az utolsó utáni másodpercig küzdenek. Nekünk az a feladatunk, hogy fenntartsuk azt a jó formát, amibe vagyunk. Fegyelmezetten kell kézilabdáznunk és meg kell mutatnunk a csapatunk karakterét. Közös a célunk, szeretnénk legalább a második helyen végezni a csoportunkban. Két találkozónk van még a csoportkörből, előbb Montpellierbe utazunk és először ezt az akadályt szeretnénk sikerrel venni.

ElDeraa arra a kérdésre, hogy mire kell a legjobban odafigyelniük azt mondta, hogy ugyanolyan fegyelmezetten és koncentráltan kell játszaniuk, mint az elmúlt két hétben, sőt, még jobban is kell majd teljesíteniük. Hozzátette azt is, hogy a saját erősségeikre kell fokuszálniuk. Az egyiptomi légiós hangsúlyozta, minden forgatókönyvre fel kell készülniük, így nem érheti meglepetés majd őket, biztos, hogy lesznek hullámvölgyek a találkozón, úgy ahogy Veszprémben is voltak, de ezekre fel fognak készülni.

A mérkőzés ma este 20.45-kor kezdődik!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: