2024. 03. 06., Szerda, 08:20

Agustín Casado: „Nagyon nehéz és kiélezett összecsapásra számítok”

Csütörtökön sorsdöntő mérkőzés vár a Telekom Veszprémre.

Ahogy arról korábban írtunk, most csütörtökön játssza utolsó csoportmérkőzését a Telekom Veszprém a Bajnokok Ligájában. A tét pedig nem kisebb, mint a csoport második helyének, ezzel együtt pedig a legjobb nyolc közé jutás, megszerzése. A találkozót megelőzően Agustín Casado nyilatkozott, aki kiemelte, teljes koncentrációra lesz szükségük a mérkőzés során.

Egy nagyon nehéz és kiélezett összecsapásra számítok mind a két fél részéről, hiszen mind a két csapat a negyeddöntőért küzd. Egy fantasztikus együttesről van szó, védekezésben, támadásban és a kapuban is kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. Ahhoz, hogy le tudjuk győzni őket, 60 percen keresztül a legmagasabb szinten kell játszanunk. Az elejétől a végéig teljes koncentrációra lesz szükség mindenkitől. Nem veszíthetünk el egyetlen labdát sem, mert azt meg fogják bosszulni. Egy dolog biztos, nagyon kemény mérkőzés vár ránk.

A spanyol irányító rávilágított arra is, hogy ez már egy teljesen más mérkőzés lesz, mint amit Németországban játszottak szeptemberben. Szerinte ahhoz, hogy ismét győztesen hagyják el a pályát, hasonlóan jól kell teljesíteniük.

Mindent bele fiúk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: